Beste feelgood filmer på Netflix – romantisk komedie i 2018

Er du på utkikk etter koselige og hjertevarme filmer som får deg til å smile? Da bør du sjekke ut Netflix sin samling av beste feelgood filmer innen romantiske komedier. I denne listen finner du noen av de beste filmene som var tilgjengelige på Netflix i 2018. Med en god blanding av romantikk og humor, er disse filmene perfekte for å løfte humøret og få deg til å føle deg varm og glad.

1. Crazy, Stupid, Love. (2011)

Gjør deg klar for en hjertevarmende historie om kjærlighet og selvoppdagelse. Crazy, Stupid, Love. er en romantisk komedie som følger Cal Weaver (spilt av Steve Carell) gjennom hans reise for å finne seg selv og ekte kjærlighet. Med en fantastisk rollebesetning som inkluderer Ryan Gosling og Julianne Moore, tilbyr denne filmen både humor og følelser som vil få deg til å le hele veien til rulleteksten.

2. The Proposal (2009)

The Proposal er en sjarmerende komedie som følger Margaret Tate (spilt av Sandra Bullock), en krevende sjef som blir tvunget til å gifte seg med sin unge assistent for å unngå deportasjon. Denne filmen er fylt med morsomme øyeblikk og en overraskende kjemi mellom Bullock og co-stjernen Ryan Reynolds. Med sin blendende romantikk og uimotståelige humor er The Proposal en feelgood film du ikke kan gå glipp av.

3. The Holiday (2006)

The Holiday er en julefilm som forteller historiene til to kvinner, en fra Los Angeles og en fra Surrey, som bytter hus for ferien i jakten på en pause fra deres travle liv. Denne hjertevarmende filmen har en stjernebesetning bestående av Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law og Jack Black, og tar deg med på en følelsesladet reise fylt med humor, romantikk og selvfølgelig, julemagi.

4. To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

To All the Boys I’ve Loved Before er en Netflix-original film basert på Jenny Hans bestselgende roman. Filmen følger historien om Lara Jean Covey (spilt av Lana Condor), en tenåring som skriver kjærlighetsbrever til guttene hun har vært forelsket i. Brev som aldri skulle bli sendt, men ender opp i feil hender. Denne sjarmerende filmen er en kjærlighetshistorie full av søthet, morsomme øyeblikk og hjertevarme.

5. About Time (2013)

About Time er en uforglemmelig film som utforsker temaet tid og kjærlighet. Tim (spilt av Domhnall Gleeson) oppdager at han har evnen til å reise tilbake i tid, og bestemmer seg for å bruke denne evnen til å finne seg en kjæreste og skape et lykkelig liv. Med en blanding av romantikk, humor og emosjoner, er dette en film som vil gi deg en dyp følelse av glede og ettertanke.

Konklusjon

Netflix tilbyr en rekke fantastiske feelgood filmer innen romantiske komedier. Enten du leter etter en latterkrampe eller ønsker å la deg rive med av en hjertevarmende kjærlighetshistorie, finnes det noe for enhver smak. Disse filmene fra 2018 er noen av de beste innen sjangeren og vil definitivt gi deg en koselig og hyggelig filmopplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er noen populære feelgood filmer?

Noen populære feelgood filmer inkluderer “The Intouchables”, “The Pursuit of Happyness” og “Little Miss Sunshine”. Feelgood filmer er kjent for å gi seeren en følelse av glede og positivitet.

Hvordan kan jeg finne romantiske komedier på Netflix?

Du kan finne romantiske komedier på Netflix ved å søke etter denne sjangeren i søkefeltet på plattformen. Netflix har et bredt utvalg av romantiske komedier å velge mellom.

Hvilke filmer kan jeg se på Netflix akkurat nå?

Noen populære filmer på Netflix akkurat nå inkluderer “The Irishman”, “Marriage Story” og “The Two Popes”. Netflix oppdaterer jevnlig sitt innhold, så filmutvalget kan variere.

Hvilke er de beste Netflix-filmene fra 2018?

Noen av de beste Netflix-filmene fra 2018 inkluderer “Roma”, “The Ballad of Buster Scruggs” og “Bird Box”. Disse filmene fikk gode anmeldelser og ble godt mottatt av publikum.

Hvilke feelgood filmer anbefales på Netflix?

Noen feelgood filmer som anbefales på Netflix inkluderer “To All the Boys I’ve Loved Before”, “The Princess Switch” og “Dumplin”. Disse filmene er kjent for å gi seeren en følelse av varme og glede.

Er det noen romantiske komedier på Netflix som passer for hele familien?

Ja, det finnes flere romantiske komedier på Netflix som egner seg for hele familien, for eksempel “Sierra Burgess Is a Loser” og “Crazy, Stupid, Love”. Disse filmene kombinerer romantikk og humor på en måte som både barn og voksne kan glede seg over.

Er det noen feelgood filmer på Netflix som tar for seg viktige temaer?

Ja, flere feelgood filmer på Netflix tar for seg viktige temaer. Et eksempel er “The Hate U Give”, som handler om rasisme og politivold. Disse filmene inspirerer og etterlater seeren med en følelse av håp og refleksjon.

Kan du anbefale noen feelgood filmer for en hyggelig kveld hjemme?

Absolutt! Noen feelgood filmer som passer for en hyggelig kveld hjemme inkluderer “La La Land”, “Silver Linings Playbook” og “500 Days of Summer”. Disse filmene er kjent for å få seeren til å smile og føle seg varm innvendig.

Er det noen feelgood filmer på Netflix som passer for en romantisk date?

Ja, det finnes flere feelgood filmer på Netflix som passer for en romantisk date. “The Notebook”, “About Time” og “Before Sunrise” er alle gode valg. Disse filmene skaper en romantisk atmosfære og kan bidra til å styrke forholdet.

Hvorfor er feelgood filmer så populære?

Feelgood filmer er populære fordi de gir seeren en pause fra hverdagens stress og bekymringer. De sprer glede, gir inspirasjon og kan løfte humøret. Mange mennesker liker å se feelgood filmer for å føle seg lykkeligere og mer optimistiske.

Artiklen Beste feelgood filmer på Netflix – romantisk komedie i 2018 har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 20 anmeldelser