Ist læring logg inn

Pedagog – IST Norge

Hver dag og rundt i hele Skandinavia gjør våre løsninger en forskjell for millioner av mennesker. Vi er eksperter på læring, og vi elsker det!

Med våre effektive digitale verktøy for daglig administrasjon, får du som pedagog mer tid til å fokusere på det viktigste – barna.

– IST Norge

Enkle og smarte verktøy for den moderne skole og barnehage. IST har verktøy som forenkler administrasjon, læring, timeplanlegging og kommunikasjon.

IST har verktøy som forenkler administrasjon, læring, timeplanlegging og kommunikasjon. Vår komplette digitale løsning heter IST Everyday og har som mål å

Elev – IST Norge

Med enkle og smarte løsninger for administrasjon, læring og timeplanlegging gjør vi hverdagen enklere for elever, foresatte, lærere og skoleledere.

Elevpåloggingen gir deg enkel og god oversikt over din skolehverdag. Alt på et sted!

E-læring – IST Norge

IST tilbyr e-læringskurs via IST Education, vårt E-læringssystem. Vi vil på en enkel måte tilgjengeliggjøre ny kunnskap til alle brukerne av IST Everyday.

IST-Everyday – Våre skoler

IST-Everyday

24. jun. 2022 — Vi ber om at elever og foresatte logger inn for å sjekke at opplysningene er riktige. Det er viktig at opplysningene er riktig slik at skolen …

Everyday

1. mar. 2022 — http://trondelag.no.ist.com/teacher – lærertilgang (FEIDE-pålogging) … men dette fungerer også hos oss på Malvik vgs).

Her kan elever og foreldre/foresatt se fravær, eventuelle anmerkninger og termin- og standpunktkarakterer.

IST Everyday – NTG

skole.ntg.no

IST Everyday -for ELEVER IST Everyday -for FORESATTE IST Everyday -for LÆRERE IST Plan- og vurdering Plan- og vurdering -for ELEVER IST Plan- og vurdering …

eFeide

Logg inn. Logg inn med kodeark. Logg inn med ID-porten … Elever og lærere kan se og endre på informasjon knyttet til egen FEIDE-konto.

IKT-tips for skole – Tinn kommune – Skolekoding.no

IKT-tips for skole – Tinn kommune | skolekoding.no

Logg på IST på en PC: tinn.no.ist.com/teacher; Velg «Timeplan» i venstre meny … Ingen synkronisering med Feide; Endre passord for elever og lærere.

https://idp.no.hypernet.com/idp/index.html

Keywords: ist læring logg inn