Nrk vaksine

Koronavaksine og -medisin – Siste nytt – NRK

En rekke vaksiner mot koronasykdom er utviklet og produsert på rekordtid. Noen vaksiner undersøkes for sjeldne, men alvorlige bivirkninger.

Vaksine – Siste nytt – NRK

De fleste vaksineringer i Norge gis gjennom vaksinasjonsprogrammet for barn og ungdom. Å ta vaksine mot smittsomme sykdommer er ikke påbud i Norge, …

Vaksine – Alle artikler – NRK

50 barn innlagde med influensa denne sesongen – oppmodar fleire til å ta vaksine. 80.000 barn som tilhøyrer risikogruppene blir anbefalt å ta influensavaksinen.

Koronaviruset – Siste nytt – NRK

Vaksinen er tatt ut av det norskevaksinasjonsprogrammet etter flere alvorlige bivirkninger. … Vaksinen ble godkjent for bruk i EU og Norge 11. mars 2021.

Stor undersøkelse: Nye vaksiner har god effekt – NRK

4. nov. 2022 — Danmark legger nå til rette for at alle i landet kan kjøpe oppfriskningsdose av covid-19-vaksine på apotek eller hos legen.

Kommuneleger: – Vil ikke ta ny vaksinedose selv – NRK

12. feb. 2023 — Ble nektet erstatning etter vaksine – etter åtte år har hun fått … NRK har vært i kontakt med kvinnen, og hun er kjent med at saken …

Åpner ikke for salg av koronavaksine på apotek – NRK

27. okt. 2022 — I går fortalte NRK om situasjonen ved akuttmottak på norske sykehus. Flere varsler om økt pågang av pasienter, og kapasiteten er satt på …

Kvinne fikk MS i tenårene – åtte år gikk før vaksinen fikk skylden

19. okt. 2022 — EMA anbefaler at Pfizers vaksine kan gis som tre doser til barn i alderen … sier Stig Flesland, leder i foreningens landsstyre til NRK.

Flere blir syke: – Vaksinen er ikke årsaken – NRK

EU har godkjent koronavaksiner for barn ned til seks måneder

Keywords: nrk vaksine, nrk vaksine korona, nrk koronavaksine, vaksine nrk