Oppdateringer og priser for Netflix Norge i 2018

Netflixer en populær strømmetjeneste for filmer og TV-serier, og hvert år gir de ut nye oppdateringer og priser for sine abonnement. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over hva du kan forvente deg av nyheter på Netflix i 2018, samt informasjon om de forskjellige abonnementsprisene.

Oppdateringer på Netflix i 2018

Netflix har et bredt utvalg av filmer og TV-serier på sitt bibliotek, og hver måned tilføyer de nye titler til sin tjeneste. I 2018 kan du se frem til spennende oppdateringer og nye sesonger av populære serier.

  • Kommer på Netflix i 2018:Netflix har allerede kunngjort flere nye serier og filmer som vil bli tilgjengelige i løpet av året. Blant de mest etterlengtede er oppfølgeren til den populære serien “Stranger Things”. Også “Black Mirror” får en ny sesong, og du kan se frem til flere nye Marvel-serier som “Luke Cage”, “Jessica Jones” og “Daredevil”.
  • Originalproduksjoner:Netflix fortsetter også sin suksess med å produsere egne serier og filmer. De har etablert seg som en viktig aktør innen streamingindustrien, og deres originalproduksjoner har vunnet flere priser og fått svært gode anmeldelser. I 2018 blir det lansert flere nye originale Netflix-produksjoner i ulike sjangre, inkludert drama, komedie og dokumentarer.
  • Fortsett å se:En av de mest populære funksjonene på Netflix er muligheten til å fortsette der du slapp. I 2018 vil Netflix introdusere en forbedret “Fortsett å se”-funksjon som gjør det enda enklere for deg å finne tilbake til serier og filmer du har sett tidligere.

Priser for Netflix Norge i 2018

Netflix tilbyr forskjellige abonnementer som gir tilgang til deres bibliotek av filmer og serier. Prisene varierer avhengig av antall skjermer du ønsker å se samtidig og om du ønsker tilgang til HD- eller Ultra HD-kvalitet.

Abonnement Pris per måned
Grunnleggende 79 kr
Standard 99 kr
Premium 129 kr

Det grunnleggende abonnementet tilbyr en skjerm av gangen uten HD-kvalitet. Standard-abonnementet gir deg muligheten til å se på to skjermer samtidig i HD-kvalitet, mens Premium-abonnementet gir deg fire skjermer samtidig i Ultra HD-kvalitet.

“Netflix er en utmerket streamingtjeneste med et bredt utvalg av filmer og TV-serier. Med de forskjellige abonnementsalternativene kan du velge det som passer best for deg og din familie.”

Vi anbefaler å besøke Netflix sine offisielle nettsider for å få oppdatert informasjon om tilgjengelige titler og eventuelle endringer i priser og abonnementsvilkår.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er prisen for Netflix i Norge?

Prisen for Netflix i Norge varierer avhengig av hvilket abonnement du velger. Det billigste abonnementet koster 89 kr per måned, standardabonnementet koster 119 kr per måned, og premiumabonnementet koster 159 kr per måned. Netflix har forskjellige priser basert på hvor mange enheter du ønsker å bruke samtidig og om du ønsker å strømme i HD-kvalitet.

Hva er forskjellen mellom standardabonnementet og premiumabonnementet på Netflix?

Forskjellen mellom standardabonnementet og premiumabonnementet på Netflix er at du kan strømme innhold i HD-kvalitet med premiumabonnementet, mens standardabonnementet gir deg standardkvalitet. Premiumabonnementet gir også tilgang til strømming på fire enheter samtidig, mens med standardabonnementet kan du strømme på to enheter samtidig.

Hvilke nye serier og filmer kommer på Netflix i 2018?

Netflix oppdaterer jevnlig sitt innhold med nye serier og filmer. Noen av de nyere titlene som kommer til Netflix i 2018 inkluderer “Lost in Space”, “The Rain” og “Amatører” (orginaltittel “Amateurs”). Det vil også bli sluppet nye sesonger av populære serier som “Stranger Things” og “Black Mirror” i løpet av året.

Hvor kan jeg se hvilke serier og filmer som er tilgjengelige på Netflix?

Du kan se hvilke serier og filmer som er tilgjengelige på Netflix ved å besøke deres nettside, hvor alt innhold er tilgjengelig. Du kan også bruke Netflix sin egen søkefunksjon på nettsiden eller sjekke Netflix-appen på smart-TV-er, mobiltelefoner, nettbrett eller spillkonsoller for å se hva som er tilgjengelig.

Kan jeg laste ned filmer og serier på Netflix?

Ja, med Netflix sin nedlastingsfunksjon kan du laste ned filmer og serier på Netflix-appen og se dem offline når du ikke har tilgang til internett. Ikke allt innhold er tilgjengelig for nedlasting, men mange av de mest populære filmene og seriene kan lastes ned.

Hvor lenge kan jeg beholde filmer og serier jeg har lastet ned på Netflix?

Filmer og serier som du har lastet ned på Netflix kan du beholde på enheten din så lenge du ønsker, så lenge du er abonnent og serien eller filmen fortsatt er tilgjengelig på Netflix. Hvis en tittel utløper eller ikke lenger er tilgjengelig på Netflix, vil den bli slettet fra enheten din automatisk.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg opplever problemer med Netflix?

Hvis du opplever problemer med Netflix, kan du prøve å starte enheten på nytt eller avinstallere og installere Netflix-appen igjen. Du kan også prøve å sjekke internettforbindelsen din eller kontakte Netflix sin kundeservice for ytterligere hjelp. Netflix har også en nyttig hjelpeseksjon på nettsiden der du kan finne svar på vanlige spørsmål og feilsøkingstips.

Kan jeg se Netflix på flere enheter samtidig?

Ja, du kan se Netflix på flere enheter samtidig avhengig av hvilket abonnement du har. Med premiumabonnementet kan du strømme på opptil fire enheter samtidig, mens med standardabonnementet kan du strømme på to enheter samtidig. Hvis du ønsker å strømme på enda flere enheter samtidig, kan du oppgradere til premiumabonnementet.

Hva skjer hvis jeg deler Netflix-kontoen min med andre?

Hvis du deler Netflix-kontoen din med andre, kan de bruke kontoen samtidig som deg på forskjellige enheter. Netflix tillater opptil fire enheter som strømmer samtidig med premiumabonnementet. Det kan være lurt å merke seg at Netflix kan justere prisene eller redusere antall enheter som kan strømme samtidig i fremtiden.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Netflix?

Netflix aksepterer ulike betalingsmetoder, inkludert kredittkort, debetkort og PayPal. Du kan registrere betalingsmetoden din når du oppretter en Netflix-konto eller endre betalingsmetoden når som helst i kontoinnstillingene dine.

Artiklen Oppdateringer og priser for Netflix Norge i 2018 har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 32 anmeldelser