Verneverdig bygg bak nrk

Er dette et verneverdig bygg? – NRK Oslo og Viken

5. mai 2009 — Er dette et verneverdig bygg? Spørsmålet er aktuelt fordi byantikvaren vil verne denne barnehagen fra 60-tallet på Rødtvet i Groruddalen og …

Verneverdige hus brenner mest – NRK Dokumentar

9. des. 2008 — En av tre bygningsbranner i Oslo skjer i verneverdig bebyggelse. Det viser en gjennomgang NRK Brennpunkt har gjort av 2.100 bygningsbranner …

Freder to NRK-bygg

25. mai 2018 — To NRK-bygg er blant de 13 kulturbyggene Riksantikvaren har fredet. I Oslo er Radiohuset på Marienlyst fredet og i Karasjok NRK Sápmi sitt bygg.

Verneverdige bygg kan bli revet – NRK Trøndelag

21. des. 2006 — Rådmannen Trondheim går inn for å rive verneverdige bygg i Olav Tryggvasonsgate for å gi plass til et nytt storhotell.

NRK har bestemt å flytte hovedkontoret – Nettavisen

NRK har bestemt å flytte hovedkontoret

11. feb. 2016 — Da trenger vi et bygg der vi kan utvikle organisasjonen, ta i bruk ny teknologi og jobbe på tvers. Disse kravene kan dessverre ikke Marienlyst …

De ansatte ble informert torsdag.

KOMPLEKS 9903241 Marienlyst – Riksantikvaren

Senere er det tilkjøpt mer areal og dessuten to mindre parseller av Frøen i sydvestre hjørne av eiendommen. Verneverdige bygg. Byggnr: 9903509.

Vil ha NRK inn i verneverdig bygg på Linderud – Aftenposten

Vil ha NRK inn i verneverdig bygg på Linderud

3. des. 2019 — Stor-Oslo Eiendom er en av over 20 tomtetilbydere som nå kjemper om NRKs gunst. Fristen er utsatt på ubestemt tid.

Stor-Oslo Eiendom er en av over 20 tomtetilbydere som nå kjemper om NRKs gunst. Fristen er utsatt på ubestemt tid.

Johan H. Andresen og Snøhetta vil overta Marienlyst etter NRK

5. apr. 2019 — NRKs store studio er blant bygningene som er fredet på Marienlyst. … det gamle radiohuset kan bli et signalbygg på linje med operataket.

Med et prosjekt kalt «Lyst» har milliardær Johan H. Andresens selskap Ferd og Snøhetta meldt seg på i kampen om NRK-tomta.

Faktaark om Blindernveien 6 – Marienlyst og Fagerborg vel

Faktaark om Blindernveien 6 – Marienlyst og Fagerborg vel

24. aug. 2016 — Dette vil totalt dominere og krenke de verneverdige bygg og steder rundt og kaste lange skygger over naboer og småhus bebyggelsen bak. Bygget må …

Keywords: verneverdig bygg bak nrk