Vg energidrikk

Test av 25 sukkerfrie energidrikker: Én skiller seg ut – VG

Test av 25 sukkerfrie energidrikker 2022: Kun én sekser – VG

11. aug. 2022 — Energidrikk uten sukker har kommet for å bli, og utvalget i butikkhyllene blir stadig større. Men hvilke smaker best – og verst?

Energidrikk uten sukker har kommet for å bli, og utvalget i butikkhyllene blir stadig større. Men hvilke smaker best – og verst? Les VG-panelets dom her.

Hevder de har dratt inn over fire milliarder på energidrikk – VG

Hevder de har dratt inn over fire milliarder på energidrikk – VG

for 7 døgn siden — I et intervju med den australske radiokanalen Kiis1065, kunne de unge mennene fortelle at de hadde tjent gode penger på energidrikken.

Logan Paul (27) og KSI (29) har laget energidrikken «Prime». Nå kan de smile hele veien til banken med alle pengene de har tjent på den.

Test av 29 energidrikker: Syv toere – VG

Test av 29 energidrikker: Syv toere – VG

23. aug. 2021 — Salget av energidrikker har eksplodert og stadig nye merker og smaker dukker opp i butikkene. Men hvilke er best og verst på smak?

Salget av energidrikker har eksplodert og stadig nye merker og smaker dukker opp i butikkene. Men hvilke er best og verst på smak? VG har testet 29 av de mest solgte energidrikkene.

Vil ha aldersgrense på energidrikk – VG

22. nov. 2021 — Forbrukerrådets nyeste kartlegging av unges energidrikk-forbruk viser at konsumet øker. Nå vil de ha lovpålagt 16-årsgrense på de populære …

Forbrukerrådets nyeste kartlegging av unges energidrikk-forbruk viser at konsumet øker. Nå vil de ha lovpålagt 16-årsgrense på de populære drikkene.

Ny studie: Slik påvirkes kroppen av energidrikker – VG

29. okt. 2020 — Forskere har gjort tester på mennesker som har et høyt inntak av energidrikker. Funnene bekymrer norske eksperter.

Forskere har gjort tester på mennesker som har et høyt inntak av energidrikker. Funnene bekymrer norske eksperter.

Energidrikk: Så farlig er det egentlig – VGTV

Forskning: Hvor farlig er egentlig energidrikker? – VG

8. jul. 2021 — Nær halvparten av norske tenåringer drikker energidrikker og salget har økt enormt siste år. Men hvor farlig er egentlig energidrikkene?

Nær halvparten av norske tenåringer drikker energidrikker og salget har økt enormt siste år. Men hvor farlig er egentlig energidrikkene? Dette sier den nyeste forskningen.

Forskning: Hvor farlig er egentlig energidrikker? – VG

Test av 19 energidrikker: De beste og dårligste – VG

11. jul. 2019 — Brusgiganten lanserte i mai sin aller første energidrikk «Coca-Cola Energy». VG har testen denne og 18 andre energidrikker. Sjekk dommen!

Brusgiganten lanserte i mai sin aller første energidrikk «Coca-Cola Energy». VG har testen denne og 18 andre energidrikker. Sjekk dommen!

Test av 19 energidrikker: De beste og dårligste – VG

Stadig flere unge drikker energidrikker – VG Nå: Nyhetsdøgnet

22. nov. 2021 — Ved 21.30-tiden fredag kveld har tre biler vært i en trafikkulykke i Ringsaker på fylkesvei 216, melder politiet i Innlandet. Totalt ti personer …

Økningen er størst blant jenter og i yngre aldersgrupper og forbrukerrådet etterlyser en fastsatt aldersgrense for kjøpt av drikken, skriver Forbrukerrådet i en pressemelding.

Stadig flere unge drikker energidrikker – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Advarer unge mot energidrikker – VG

8. mai 2015 — Konsum av energidrikker blir stadig mer populært blant barn og unge, men kan i verste fall utløse alvorlige hjerteproblemer.

Konsum av energidrikker blir stadig mer populært blant barn og unge, men kan i verste fall utløse alvorlige hjerteproblemer.

Keywords: vg energidrikk