Vg wallmans

VG – Hva synes du om Wallmans? ‍♀️ Er toeren fortjent?

Wallmans er et konsept og et show hvor man får mat i tillegg. Om maten er det som står i fokus så velger man andre lokasjoner å spise.

Restaurantanmeldelse av Wallmans: Salongsanger | Godt.no

10. nov. 2021 — Kan et måltid bli bedre av 80-tallsmedleyer og lettkledde dansere?

Kan et måltid bli bedre av 80-tallsmedleyer og lettkledde dansere?

Underholdningskongen Wallman er død – VG

Underholdningskongen Wallmaner død – VG

23. sep. 2014 — Mannen bak Wallmans Salonger, Hasse Wallman, døde mandag av komplikasjoner etter en rideulykke. Han ble 78 år gammel.

Mannen bak Wallmans Salonger, Hasse Wallman, døde mandag av komplikasjoner etter en rideulykke. Han ble 78 år gammel.

WALLMANS: Atmosfære, historisk – og elendig mat | Ditt norden

Dukket opp med kjæresten for første gang – VG

22. sep. 2021 — Onsdag kveld samles en rekke kjendiser for gallapremiere på Wallmans i Oslo. På gjestelisten står navn som John Arne Riise, Linnie Meister, …

WALLMANS (VG) Onsdag kveld er det duket for en stjernespekket rød løper i hovedstaden. Tidligere Farmen-deltager Karianne Vilde Wølner dukket opp med kjæresten Kristian Spetalen.

– De ropte «satans homoer» – Dagbladet

WALLMANS: Atmosfære, historisk – og elendig mat | Ditt norden

Wallmans Oslo holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle ”Mølla” ved Akerselva på Sagene. VG ga dem terningkast 2. Det var ikke mye å skryte av.

Artistene på Wallmans Oslo

– De ropte «satans homoer»

18. okt. 2022 — Dette er en restaurant som tilbyr «dinner & show», med det som ifølge Wallmanns hjemmeside er «verdenskjente koreografer, fantastiske …

«Jævla homo», ropte mennene på nabobordet etter ekteparet Tom-Harald og Markus Isakka. Så begynte de å kaste popkorn, forteller ekteparet.

Nyheter om Wallmans – Nyhetspressen.com

Artistene på Wallmans Oslo

Wallmans artister er artister i verdensklasse. … Cirque Du Blipp, Stjernekamp, Idol, VG-Lista m.m. Hun elsker indrefilet med bakt potet og hylleblomst …

Wallmans artister er artister i verdensklasse. Hver enkelt har sine styrker i enten sang, dans eller akrobatikk. Her finner du sesongens artister.

Anmeldelser av Wallmans Oslo – Wallmans Oslo

Dette skriver gjestene om oss. Vi hos Wallmans jobber hver kveld for at våre gjester skal få oppleve et forrykende show, god mat og topp stemning.

Wallmans – Nyheter om Wallmans – Nyhetspressen.com

22. sep. 2021 — Wallmans (VG) Onsdag kveld er det duket for en stjernespekket rød løper i hovedstaden. Tidligere Farmen-deltager Karianne Vilde Wølner …

Nyheter om Wallmans fra den norske pressen. Vi samlar nyheter om Wallmans fra øver 100 norske aviser. Wallmans.

Keywords: vg wallmans