Frisk opp fasaden med utebelysning

I Norge er det mange og lange mørke dager i løpet av året. Med godt opplyste gater føles de mørke dagene litt hyggeligere og sørger for at man finner frem. Når man endelig kommer hjem til egen bolig kan en flott utebelysning være ideelt. Det er ikke bare hyggelig å komme hjem til et opplyst hus, men det er også praktisk. Utelys er et dekorelement som også er med på å pynte fasaden.

La lyset lede deg

Om du bor litt avsides eller på et lite tettsted hvor det ikke er mye belysning i gatene, kan det føles tomt og mørkt å komme hjem på kveldstid. Gjennom vinteren trenger man ikke engang vente til kveldstid, da sola kryper ned før de fleste er ferdig på enten skole eller jobb. Ved å investere i utelamper med LED og sensor kan du alltid sørge for å finne veien hjem. Når du nærmer deg sensoren vil nemlig lyset slå seg på slik at du kan finne veien til ytterdøren og ha muligheten til å enkelt låse opp. Når du velger utelamper med sensor sørger du for å spare strøm når det ikke er aktivitet utenfor huset ditt, noe som gjør sensorlamper til et miljøvennlig valg.

Skaper hyggelig stemning på kveldstid

Om sommeren liker mange å sitte ute til langt ut på kvelden. Med deilige sommertemperaturer og sol som aldri går ned, vil det være forlokkende å oppholde seg utendørs døgnet rundt. Men på visse kvelder kan det bli litt for mørkt. Med utelamper langs husveggene, eller plassert på gjerder og stolper rundt huset, kan man skape den hyggelige stemningen på terrassen eller i hagen. Ved sitteplasser utendørs, bør man velge lamper og pærer som ikke blender, men som skaper et lunt og koselig lys. Slik kan man forlenge kveldene og nettene enda mer og nyte det meste av sommeren mens den er her. 

Pen dekorasjon til huset

De fleste med egen bolig er glade i å skape riktig interiørmessig stil i hjemmene sine. Med utelamper, potter og utemøblement, kan man også skape ønsket stil utendørs som passer til hjemmet. Utelamper kan være en måte å pynte huset på, og dekorere det pent samtidig som det har en praktisk funksjon. Velg stilmessige lamper som passer til stilen på huset for å få det rette uttrykket. Det kan for eksempel gi et ekstra koselig uttrykk til huset å ha lamper fra samme serie langs husveggene og foran inngangspartiet, samt på garasjen og eventuelt stolper eller sitteplasser i hagen. Slik holder du en rød tråd på stilen til huset.