Drikkeboks med logo sprer budskapet som ringer i vannet

En rekke nettbutikker tildeler heldigvis en rekke forskjellige leveringsmetoder. Det mest populære for tiden er levering til et hentested, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente dine nye varer når det passer deg. Alternativet er derfor super uproblematisk, og mange ganger også den billigste leveringsmetoden.

Leveringstiden er selvsagt spesielt viktig dersom du absolutt må ta dine nye produkter i bruk umiddelbart, så til det formålet er det dessverre viktig at du ser nærmere på leveringstiden på den aktuelle varen.

Mange nettbutikker gir 1-dagers frakt på en rekke produkter, som imidlertid krever at bestillingen legges inn før en viss tid, med sikte på at de sannsynligvis kan få ditt nye produkt sendt før kl. pakkeansatte drar hjem.

Enkelte internettforhandlere gir gratis frakt, men i de fleste tilfeller gjelder dette kun hvis du handler for en bestemt pris. I tillegg bør du velge den billigste typen levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i nærheten av Aarhus, Kalundborg eller Struer – er å få fraktselskapet til å levere produktene til et hentepunkt.

De fleste nettselskaper annonserer med levering neste virkedag

Det er nå veldig praktisk for kjøpere å foreta prissammenligninger på forskjellige internettselskaper, og på grunn av dette, mye internett selskaper kunne ikke hjelpe det ved å tvinge salgsprisene på varene deres – for barn og babyer så vel som for menn og kvinner – vilt, og til og med noen ganger love gratis levering.

Til tross for dette kan det likevel vise seg lønnsomt å sjekke noen forskjellige nettbutikker etter salg før du handler, slik at du garantert antar den skarpeste prisen.

Du må imidlertid være klar over at når en e-butikk annonserer et produkt for salg til en pris som kan virke utrolig gunstig, kan det ofte være et tegn på en uoppriktig nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid omfattet av en retningslinje som beskytter deg som kjøper mot bedragerske nettbutikker.

Vi anbefaler transaksjoner med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du velge et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, så lenge du ønsker å dekke kostnadene i flere omganger.

Et hint om at nettselskapet legger til de danske lovene

Før folk handler på en nettbutikk kan du for sikker gå gjennom nettbutikkens forretningsavtale, men dette er vanligvis ikke spesielt spennende .

Et alternativ kan derfor være å sjekke om e-selskapet er medlem av e-merkeordningen, da dette kan være en garanti for at nettbutikken aksepterer gjeldende dansk lovgivning, og at butikken er rutinemessig inspisert av eksperter som forstår gjeldende forhold. Det er et veldig godt alternativ for support hvis du skulle få problemer med bestillingen din.

Antallet leveringsdager er virkelig relevant

Trustpilot gir deg så å si pålitelige snarveier for å analysere opplevelsene til ulike eksisterende kunder, og av den grunn anbefaler vi at du bekrefter nettbutikkens vurderinger før du kjøper.

Facebook gir også ganske gode muligheter til å få et inntrykk av troverdigheten til nettbutikken. I tillegg ser vi til og med nettvirksomheter som tilbyr kunder å skrive en vurdering av bedriftens tjeneste, som like gjerne skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har jevnlige samarbeid med et hav av nettbutikker siden vi annonserer butikkenes produkter og tar provisjon dersom en av våre besøkende foretar et kjøp.

Data om tilbud og e-forretninger vedlikeholdes fra tid til annen, men vi kan ikke garantere mot endringer som kan ha blitt realisert etter at vi sist oppdaterte den viste informasjonen.