Overrask mannen din

Heldigvis tilbyr flere nettbutikker et stort utvalg av forsendelsesmetoder. Noe av det mest populære er nå å få det levert til et utleveringssted, for på den måten kan du enkelt hente produktene dine når det passer inn i hverdagen din. Fraktmetoden er ekstremt problemfri, og også den rimeligste leveringsmetoden.

Du kan alternativt velge å bestille produktene for levering til din private bolig eller til ditt arbeid. Frakttypen er som regel litt dyrere, men like godt super rett frem. Den rimeligste løsningen for levering vil imidlertid alltid være å hente varene selv, men dette er avhengig av at du holder deg i kort avstand fra nettforhandlerens lager.

Et stort antall selskaper på nettet annonserer 1-dagers frakt på ganske mange produkter, men ikke glem at det avhenger av at bestillingen sendes inn før et visst tidspunkt, så de kan mest sannsynlig få bestillingen pakket før de logistikkansatte drar hjem.

Noen få nettselskaper tilbyr gratis levering, men ofte under forutsetning av at du handler for et nøyaktig beløp. Som et alternativ bør du ta den mest prisbevisste typen frakt, som oftest – uansett om du er i nærheten av Randers, Dragør eller Hadsten – er å få budet til å levere produktene til et hentested.

Mange nettbutikker garanterer dag-til-dag frakt

Det er ekstremt enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser blant forskjellige nettforhandlere , og for det har de langt de fleste selskaper på nettet fant det nødvendig å stemple salgsprisene på varene – for juniorer, og også for kvinner og menn – helt til bunns, og til og med noen ganger garantere gratis frakt.

Det kan likevel vise seg lønnsomt å sjekke ulike e-forhandlere etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du er sikret å få den billigste prisen.

Før noen handler i en nettbutikk, for å være på den sikre siden, bør du vurdere reglene, men dette er selvfølgelig et tidkrevende prosjekt.

Et annet alternativ kan derfor være å merke seg om nettbutikken er e-merke godkjent, fordi dette typisk er en indikasjon på at nettbutikken opererer i henhold til de danske retningslinjene, i tillegg til at nettbutikken er tidvis inspisert av fagfolk som har mye erfaring med retningslinjene. Du får også muligheten til å hjelpe når du støter på vanskeligheter i handleprosessen.

Tilsvarende anbefaler vi at kjøper er nøye med de mest vesentlige forholdene som påvirker kjøpet, som for eksempel returretten som nettbedriften benytter. I den forbindelse er det også aktuelt at du alltid tar vare på kvitteringsmailen din, slik at du får bekreftet bestillingen din en gang til, uansett om du handler mann eller kvinne.

Forsendelsesperioden er veldig viktig

Trustpilot fører til relativt fordelaktige muligheter for å lære mer om et stort antall tidligere kunders anmeldelser og av den grunn er det lurt at du undersøker online butikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook fører også til stadig større sjanser til å få et inntrykk av e-handelens popularitet. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker som tilbyr kunder å sende inn en evaluering av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi samarbeider med en samling av nettbutikker hvor vi markedsfører butikkenes produkter, og krever inn kompensasjon dersom de besøkende vi videresender bestiller.

Instruksjoner om produkter og internettselskaper blir ofte ivaretatt, men vi påtar oss intet ansvar for endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte de viste dataene.