Har ryggen vondt? Her er produktene som kan hjelpe deg

Et stort antall nettselskaper tilbyr i dag ulike alternativer for levering. Førstevalget for mange er for tiden levering til en pakkebutikk, fordi du enkelt kan hente produktene dine når du har tid. Fraktalternativet er derfor usedvanlig smidig, og ofte også den billigste leveringsløsningen.

Leveringstiden kan vise seg å være spesielt viktig når du trenger bestillingen din raskt, og for det formålet er det ganske viktig at vi sjekker estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

Ganske mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering på de fleste produkter, som krever at bestillingen er fullført før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de har en sjanse til å klare å få pakke fordelt før lagerarbeiderne reiser hjem.

Enkelte nettbutikker tilbyr gratis levering, men vanligvis bare hvis du handler for et visst beløp. I tillegg bør du hente den rimeligste frakttypen, som typisk – enten du bor i Herning, Middelfart eller Lemvig – er å få dem til å levere bestillingen til et utleveringssted.

Den rimeligste leveringsmodellen

Det er veldig enkelt for alle og enhver å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) fra forskjellige e-selskaper, og heldigvis er det mange internettselskaper som har vært presset til å redusere salgsprisene på mange av produktene deres – for barn, så vel som for kvinner og menn – helt til bunnen, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Men det kan likevel vise seg å være fordelaktig å utforske noen forskjellige butikker på nettet etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du kan være sikker på å få tak i den rimeligste prisen.

Du bør bare være klar over at når en nettbedrift selger best i test-varer for salg til en salgspris som kan sees på som enormt billig, kan dette ofte være en indikasjon på en uoppriktig e-forhandler . Tross alt er kortbestillinger dekket av en regel som garanterer kunden mot svindel på nettbutikker.

Generelt sett favoriserer vi kortkjøp eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte deg av et avdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forutsatt at du har tenkt å betale ned betalingen i flere rater.

Før noen handler i en nettbutikk, kan du liksom se på butikkens vilkår, men dette er vanligvis ikke særlig spennende.

Et enklere alternativ er å sjekke om nettvirksomheten er verifisert av e-merket, fordi det kan være et bevis på at nettbutikken overholder de fastsatte reglene, og at e-bedriften blir jevnlig gjennomgått av sakkyndige som har innsikt i regelverket på området. I tillegg gir det deg anledning til bistand når du støter på utfordringer i forbindelse med ditt kjøp.

Vi foreslår også at kunden er klar over de mest relevante bestemmelsene som spiller inn i forbindelse med bestillingen, for eksempel byttepolitikken som nettbutikken lover. Her er det også avgjørende at du til enhver tid sikrer deg kvitteringen på e-post, slik at du til enhver tid kan vitne om din handel, uansett om du kjøper en gave til en dame eller en herre.

Netthandel vokser raskt

Trustpilot utfører perfekt egnede snarveier for å analysere synspunktene til en rekke nåværende brukere og derfor anbefales det at du undersøker e-forhandlerens kritikk før du bestiller.

Facebook tilbyr også en rekke gode metoder for å få innsikt i kundetilfredshet for internettbedrifter. Her ser vi noen nettselskaper som tilbyr kunder å gi uttrykk for en vurdering av bedriftens tjeneste, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er reklamefinansiert. Vi jobber sammen med et team av nettselskaper siden vi publiserer selskapenes produkter, og tjener provisjon under forutsetning av at våre brukere realiserer et kjøp.

Orientering angående produkter og nettbutikker støttes nå og da, men vi ønsker ikke å holdes ansvarlig for rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.